HUUSZ INTERIEURADVIES
HUUSZ INSPIRATIE
HUUSZ MAATWERK

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

HUUSZ INTERIEUR-ONTWERPBUREAU - Voorwaarden

Algemeen

HUUSZ behoud ten alle tijden de rechten van de ontwerpen.Alle produkten worden met de hand gemaakt en er wordt veel zorg aan besteed. Alle producten van HUUSZ zijn uniek of in kleine oplagen.

Bestellingen

Binnen 24 uur na plaatsing van je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging toegestuurd van HUUSZ.

Betalingen

Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling welke binnen 10 dagen na de factuurdatum voldaan moet zijn. Indien dit niet het geval is, wordt aangenomen dat de bestelling vervalt.Betaling kan uitsluitend via vooraf overmaken op de rekening van HUUSZ

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzendkosten wordt het TNT posttarief gebruikt.

Levertijd

De levertijd van producten uit voorraad bedraagt 5 werkdagen mits er betaald is. Mocht er echter iets speciaal voor u gemaakt moeten worden dan is de levertijd in overleg.

Aansprakelijkheid

HUUSZ is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.

Overmacht

HUUSZ is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht.

ruilen en retouren

Als je niet tevreden bent over een ontvangen artikel kun je het binnen drie dagen na ontvangst terugsturen. Het artikel kan worden geruild voor een alternatief, of HUUSZ stort het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug. Retourneren dient vooraf aangekondigd te worden en in nieuw staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel kan HUUSZ geld terugstorten ofwel het alternatieve artikel versturen. Afhankelijk van het orderbedrag ontvang je in het laatste geval eerst een factuur voor de extra verzendkosten. Wordt een produkt echter speciaal voor jou gemaakt dan kan je het product niet retouneren.


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

HUUSZ INTERIEUR-ONTWERPBUREAU Mailing lijst

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap